Wij zijn trots te werken voor:

Webshop design

Een goede webshop is zowel een verkoopkanaal als een visitekaartje. Het ontwerp is dan ook van groot belang. Helemaal omdat u waarschijnlijk niet de enige webshop bent en de consumenten van vandaag kritisch zijn. En diezelfde consumenten bepalen uw omzet. Het gaat er dus niet om wat u mooi vindt, of wat wij goed vinden. Bij ons is relevantie voor uw bezoekers essentieel. Dat is wat alleen een webshop op maat kan bieden.

Wij ontwerpen webshops in multidisciplinaire teams. Onze ontwerpers werken nauw samen met onze strategen, customer journey-specialisten en bouwers. En uiteraard testen we samen met de consument of de webshop het gewenste resultaat levert. Op deze wijze kunnen wij uw ideale webshop garanderen.

Concept

Relevantie begint bij een goed merkverhaal: waar staat uw merk voor, wat biedt het de consument en waarom is het onderscheidend? Daarom bieden wij, afhankelijk van het vraagstuk, ook strategische en branding workshops. Deze input is de basis voor het concept.

 

Technisch ontwerp

Een webshop is een complex systeem. Aan de achterkant gebeurt er veel. U hebt te maken met koppelingen met betaalsystemen, logistieke partijen, voorraden en klantgegevens. We brengen deze technische aspecten samen in een systeemarchitectuur voor een optimaal verloop.


Interactie ontwerp

Het technisch ontwerp en concept worden doorvertaald naar functionele ontwerpen, ook wel wireframes genoemd. Vervolgens wordt er een zogeheten user journey uitgestippeld. We kijken door de ogen van de consument naar de logica van uw webshop.

 

Visueel ontwerp

We voorzien de webshop op basis van het concept van een passend design. Hierbij dragen wij zorg dat de balans tussen conversie en branding optimaal is. Het eindresultaat is een merk-waardige webshop die relevant is voor merk en consument.

  • Al 25 jaar ervaring in e-commerce
  • Fullservice e-commercebureau: alles valt onder één dak
  • Duidelijke planning en roadmap
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
  • Magento Enterprise Partner

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Magento webshop met balans tussen branding en conversie
Omnichannel-strategie: integratie webshop en fysieke winkels
Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?