e-Commerce Strategie

We werken samen met u een e-commerce strategie uit. Deze strategie koppelt de verwachtingen van uw bezoekers en klanten aan de doelstellingen van uw organisatie. Niet alleen voor nu, maar ook voor de komende jaren. Net als u houden we niet van dikke pakken papier. We werken dus heel pragmatisch met u samen.

Eerst een e-commerce strategie, dan pas bouwen

Veel webshops worden te overhaast gebouwd. Het is niet efficient wanneer u bij de oplevering van uw huis er achter komt dat u er toch nog een parkeergarage onder had willen hebben. Dat geldt ook voor uw webshop. U moet eerst een plan tekenen. We helpen u om het beste plan te tekenen. Ook bepalen we samen uw omzetdoelstellingen. Zo verbinden we ons aan uw business case. Dat is een echt partnership.

 

Uw webshop is geen eiland

Uw e-commerce strategie gaat verder dan alleen uw webshop:

  • Hoe word ik succesvol in het buitenland?
  • Hoe versterkt online mijn fysieke winkels en andersom?
  • Wat is de customer journey van mijn klant en welke rol speelt mijn webshop hierbij?
  • Moet ik een mobiele webshop maken?
  • Hoe vertaal ik mijn merkwaarden naar mijn webshop?
  • Moet ik ook offline adverteren?

 

Pragmatisch en doelgericht

We helpen u om de juiste keuzes te maken en vatten dit samen in een strategisch e-Commerce plan. U kunt niet alles in een keer uitvoeren. We helpen u ook met een roadmap op weg naar verdere online groei. Pragmatisch, doelgericht en no-nonsense. Wat u van een Rotterdams bedrijf mag verwachten.


Benieuwd wat voor u de beste strategie is? Met meer dan 20 jaar e-commerce ervaring helpen we u graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?