Online marketing en webshop bouw voor Budgetplan

76 procent digitale omzetgroei door webshopbouw en online marketing

Budgetplan: service is essentieel

30 jaar geleden innoveerde Budgetplan de keukenbranche door als eerste retailer los apparatuur te leveren in plaats van complete keukens. Inmiddels is Budgetplan de grootste in Nederland op het gebied van keukens en inbouwapparaten. “Service vinden we buitengewoon belangrijk. Het onderscheidt ons van onze concurrenten en is de reden waarom we hard groeien. Deze strategie willen online voortzetten,” zegt Marc Nederlof, Online Manager bij Budgetplan.

De uitdaging Beter inspelen op de doelgroep

Door het belang van service, technologische ontwikkelingen, veranderende consumentenbehoeften en de online groeiambities voldeed de bestaande webshop niet meer. “Al in de eerste gesprekken met ISM eCompany werd hun kennis en expertise duidelijk. Daardoor hadden we het vertrouwen om het bouwen van een webshop die voldoet aan onze wensen en online marketing aan hen uit te besteden,” zegt Nederlof.

Maximaal e-commerce succes Het gaat niet vanzelf

Samen met Budgetplan identificeerden we trends, uitdagingen en kansen in de markt die dienden als input voor de nieuwe webshop op Magento. De nieuwe webshop schaalt probleemloos mee met de groei en is zeer stabiel. Daarnaast ontwikkelden we een online marketingplan waarin we onze aanpak voor het behalen van de omzetgroeidoelstelling van 52 procent per jaar uitstippelden.

Resultaat: deadline gehaald

Een stabiel platform, betere posities in relevante zoekmachineresultaten, slimme advertenties in Google en continue conversie-optimalisatie leverden Budgetplan in minder dan een jaar tijd een digitale omzetgroei van 76 procent op. Dit overtrof ruimschoots de gestelde KPI. En we blijven streven om groeidoelstelling van Budgetplan te overtreffen!

76%

Digitale omzetgroei binnen een jaar tijd

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Strategie, webshop bouw en Magento BI
52 procent meer omzet uit SEO en continue conversie-optimalisatie
Omnichannel-strategie: integratie webshop en fysieke winkels

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?