e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

07 maart 2018

AMP (Accelerated Mobile Pages) is een hot topic binnen SEO. We merken dat veel klanten benieuwd zijn naar deze nieuwe technologie. De meest gestelde vraag luidt: is AMP interessant voor e-commerce retailers?


01 maart 2018

Mobiele SEO en desktop SEO - wat zijn nu eigenlijk de verschillen? U ontdekt het in de infographic van ISM's contentstrateeg Felice Bok!

Lees meer blogs

Whitepapers

Wat is een goed conversiepercentage voor uw modewebwinkel? Wat is het effect van de smartphone op online winkelgedrag in modewebwinkels?


Veel retailers en merken hebben moeite om topposities in relevante zoekresultaten te bereiken. Vaak is het lastig om een bepaalde oorzaak aan te duiden. Is deze situatie herkenbaar? In de bijgaande whitepaper vindt u het SEO-volwassenheidsmodel. Het model geeft u handvatten om continue groei met SEO te bewerkstelligen.

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?