Evenementen

22 februari 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Google Shopping is een krachtig advertentiekanaal voor retailers, maar hoe haalt u hier maximaal resultaat uit? ISM'er Rob van Vliet legt tijdens deze webinar haarfijn uit welke mogelijkheden Google Shopping biedt en hoe u hier maximaal gebruik van kunt maken in de meest geavanceerde strategieën.

08 maart 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Een goede digitale strategie is essentieel voor iedere e-commerce organisatie. Toch blijkt vaak dat het bepalen van een passende, flexibele en toekomstbestendige strategie in de praktijk een grote uitdaging is. Op donderdag 8 maart om 14.30 uur geeft ISM'er Sander Berlinski aan wat de belangrijkste stappen zijn voor een succesvolle omnichannel-strategie. Meld u nu aan.

15 maart 2018 | Spant!, Bussum

In het SPANT! in Bussum vindt op donderdag 15 maart Emerce Retail plaats. Wij zijn aanwezig met één sessie en een stand. Emerce Retail is voor professionals in online retailing; retailers, brands en pure players. De meest innovatieve retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce. Bent u er ook bij?

22 maart 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Met de komst van Magento 2 ontvangen wij dagelijks de vraag welke Magento versie beter aansluit bij de online bedrijfsvoering. Het antwoord hangt af van de samenstelling van het e-commerceteam, de business case en de functionele behoefte. ISM'er Collin de Boer vertelt tijdens deze webinar wat de verschillen zijn tussen Magento Commerce en Magento Open Source.

05 april 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Het vinden van een balans tussen persoonsgegevensgebruik en het respecteren van privacy-wetgeving is één van de grotere uitdagingen in dit digitale tijdperk. Met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV) handhaaft de Europese Commissie de grenzen. En streng ook; overtreding kan leiden tot een administratieve boete van maar liefst 20 miljoen euro. Op donderdag 5 april, om 14.30 uur geeft Michelle Wijnant van ICTrecht, in een gratis webinar hier uitleg over. Meld u nu aan.

03 mei 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Danny Loeffen, onze Webanalytics & Conversie-optimalisatie Consultant, geeft een gratis webinar over mobiele usability-optimalisatie. Mobiel neemt het over van Desktop, des te meer reden om Mobiel (nog) verder te optimaliseren! De webinar vindt plaats op donderdag 3 mei. Meld u nu aan!

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?