Wie zoekt ISM eCompany?

Wie we zoeken? Dat is eigenlijk vrij simpel. Aanstormend talent en specialisten met liefde voor het online vak én de drive om samen met onze klanten hun e-commerce succes te maximaliseren. 

We zijn een fullservice e-commerce bureau. Bij ons kun je een rol spelen in de ontwikkeling van omnichannel strategieën voor (online) retailers of het ontwerp en de totstandkoming van een eersterangs converterende webshop. Maar ook in online marketing kan je een verschil maken voor onze klanten.

De meeste van onze vacatures zijn dan ook voor:

e-Commerce specialisten

Van Customer Support Medewerker tot Magento Consultant tot Projectmanager tot E-commerce Success Manager of Digitaal Strateeg. Meestal zoeken we voor deze functies medior tot senior collega’s.

Online marketeers

Van SEA- tot SEO- en Email Consultant tot Conversieoptimalisatie Specialist. In ons online marketing team hebben we functies beschikbaar op alle ervaringsniveaus, van stagiairs en starters tot zeer ervaren specialisten.

Sales

Business developers. Ook die zoeken we met regelmaat vanwege onze ambitie om nog meer te groeien! We hebben voor studenten mooie bijbanen beschikbaar in ons Business Development Center (het ‘belteam’) en ook ervaren ‘consultative sellers’ zijn van harte welkom.

Studenten & Starters

Startersbanen

Als net afgestudeerde kun je bij ISM écht impact hebben. Wij bieden jou vanaf dag één verantwoordelijkheid en mogelijkheden om je eigen projecten op te zetten. Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid. Wij ondersteunen je met diverse trainingen. Daarnaast heb je toegang tot ons speciale ontwikkelingsprogramma. Dit doen wij zodat jij in no-time kan uitgroeien tot professional binnen jouw vakgebied.

Stages

Is e-commerce echt jouw ding en wil je meer leren van alle facetten op het gebied van e-commerce? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden het gehele jaar door verschillende soorten stages aan. Je komt terecht in een enthousiast en hecht e-commerce team die jou alles kunnen leren op dit gebied. Je werkt mee aan interessante projecten van opdrachtgevers zoals Buddha to Buddha, Lucardi en Duifhuizen. 

Bijbanen

Wil jij als student een bijbaan in een gezellig team en wil je jouw opgedane kennis uit boeken en de collegebanken nu echt in praktijk brengen? Dan is misschien een van onze flexibele bijbanen wel wat voor jou. Bij ons kun je vanaf 12 uur uur per week aan de slag binnen één van de verschillende afdelingen. Bij ons krijg je als student direct veel verantwoordelijkheid en bieden wij jou de mogelijkheid om zelf kansen te identificeren en met beide handen aan te pakken. Bij ISM ben je er niet om koffie te halen, maar om een verschil te maken. Zo is ISM in 1992 opgericht door studenten en zijn de overige directeuren als student gestart binnen de organisatie. Doorgroeimogelijkheden zijn er dus volop!

 

Benieuwd of ISM past bij jouw ambities? Neem dan gerust een kijkje op de vacaturepagina!

 

X
Contact
Direct carrière advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct carrière advies?
+31 (0)10 243 60 00