Wie zoekt ISM eCompany?

Wie we zoeken? Dat is eigenlijk vrij simpel. Aanstormend talent en specialisten met liefde voor het online vak én de drive om samen met onze klanten hun e-commerce succes te maximaliseren. 

We zijn een fullservice bureau. Bij ons kun je een rol spelen in de ontwikkeling van omnichannel strategieën voor (online) retailers of het ontwerp en de totstandkoming van een eersterangs converterende webshop. Maar ook in online marketing kan je een verschil maken voor onze klanten.

De meeste van onze vacatures zijn dan ook voor:

e-Commerce specialisten

Van Customer Support Medewerker tot Magento Consultant tot Projectmanager tot E-commerce Success Manager of Digitaal Strateeg. Meestal zoeken we voor deze functies medior tot senior collega’s.

Online marketeers

Van SEA- tot SEO- en Email Consultant tot Conversieoptimalisatie Specialist. In ons online marketing team hebben we functies beschikbaar op alle ervaringsniveaus, van stagiairs en starters tot zeer ervaren specialisten.

Sales

Business developers. Ook die zoeken we met regelmaat vanwege onze groeiambities! We hebben voor studenten mooie bijbanen beschikbaar in ons Business Development Center (het ‘belteam’) en ook ervaren ‘consultative sellers’ zijn van harte welkom.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jaimy Rosenau, onze Corporate Recruiter. Je kan Jaimy bereiken via telefoonnummer +31 (0)10 243 6000 of stuur een mailtje naar recruitment@ism.nl

 

 

 

 

X
Contact
Direct e-Commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-Commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00