Wij zijn trots te werken voor:

Webshop SEO: blijf uw concurrentie voor met ISM eCompany

Runt u een webshop, maar wordt deze niet gevonden doordat andere webshops de eerste pagina van Google bezetten? Door uw webshop met SEO te optimaliseren kunt u uw online zichtbaarheid aanzienlijk verhogen.

De kans is echter groot dat uw concurrenten op de eerste pagina dit ook beseffen, en zichzelf al verdiept hebben in SEO om hun website hoger in Google te krijgen. Het voorblijven van uw concurrenten vereist in dit geval expertise en projectmatige inzet. Bespaar uzelf de moeite en tijd om halve resultaten te bereiken; laat uw webshop SEO verzorgen door een bureau met meer dan 22 jaar ervaring in e-commerce.

Uw webshop op SEO optimaliseren bij een fullservice e-commercebureau

ISM eCompany pakt de SEO van uw webshop anders aan dan zelfstandige SEO-bureaus. We zijn immers een groot bureau gespecialiseerd in e-commerce met een solide klantenbestand, waardoor onze SEO-consultants een extra professionalisatieslag kunnen maken ten opzichte van de concurrentie.

Expertise
Iedere SEO-consultant heeft bij ons een eigen expertise, waardoor hun advies te allen tijde gebaseerd is op actuele ontwikkelingen in de online markt.

Efficiënt
Veel SEO-taken worden bij ons uitgevoerd met geavanceerde online tools, die voor kleinere bureaus te kostbaar zijn. Het resultaat? Meer impact met een beperkter urenbudget.

Marktkennis
Het portfolio van ons SEO-team bevat webshops uit diverse branches, waardoor we veelvoorkomende optimalisatieproblemen extra efficiënt het hoofd kunnen bieden.

Fullservice
ISM-consultants opereren binnen een online marketingteam van conversiespecialisten, AdWords-specialisten en e-mailmarketeers. Als er dus kansen liggen om met webshop SEO uw andere online marketing-efforts te verbeteren, dan wordt hier rekening mee gehouden.

Bewezen resultaat
Twijfelt u over wat ons SEO-traject voor uw webshop kan betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio van tevreden klanten. 

 

Onze webshop SEO-pakketten

Afhankelijk van de status van de concurrentie voor uw webshop kan SEO op verschillende manieren in worden gezet om uw vindbaarheid te verhogen. Grofweg maken wij onderscheid tussen drie verschillende SEO-pijlers:

SEO-pijlers

Techniek
Met een technische SEO-scan van uw webshop traceren wij de knelpunten op uw website die ten koste gaan van uw vindbaarheid in Google. Onze SEO-consultants nemen een leidende rol in werken samen met uw technische partner om alle plooien glad te strijken.

Content-optimalisatie
Geoptimaliseerde content is een belangrijke basis voor webshop SEO. Met een zoekwoordenonderzoek stellen wij vast welke kansen hier liggen voor uw website en geven wij u een persoonlijk advies waarmee u aan de slag kunt. Laat u het schrijven van SEO-copy liever aan ons over? Onze in-house SEO copywriter schrijft graag voor u professionele teksten. 

Linkstrategie (blogs/directory)
Voor webshop SEO heeft u goede verwijzende links naar uw website nodig. Het actief vergaren van deze links wordt linkbuilding genoemd. Onze SEO-specialisten analyseren hiervoor het linkprofiel van u én uw concurrenten en stellen vervolgens een linkbuildingplan op voor uw webshop. Bij ISM verzorgen wij zowel directory-linkbuilding als creative linkbuilding. Voor creative linkbuilding maken wij gebruik van ons persoonlijke bloggersnetwerk.  

Na het inventariseren van uw wensen en verwachtingen wordt bepaald welke van de bovenstaande strategieën geschikt zijn om uw webshop SEO-proof te maken.

 

Vrijblijvend gesprek

Wilt u graag meer te weten komen over de mogelijkheden van webshop SEO bij ISM, of ontvangt u graag een vrijblijvende prijsindicatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

  • Meer dan 22 jaar ervaring in e-commerce
  • Zoekmachine-optimalisatie gespecialiseerd voor e-commerce
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
  • Eigen ontwikkelde SEO-extensie voor maximale vindbaarheid in Google
  • Alles voor uw webshop onder één dak 
  • Duidelijke planning en roadmap 

 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00