Wij zijn trots te werken voor:

SEO-bureau

Wilt u ook net als Richard Spooren, eigenaar van Condoom-Anoniem tevreden zijn over de prettige samenwerking en het proactief meedenken in uw SEO-strategie? Dan bent u bij ons SEO-bureau op de juiste plaats.

SEO-specialisten speciaal voor e-commerce

Zoekmachine-optimalisatie voor e-commerce vraagt om specifieke kennis. Dat hebben wij in huis, want wij zijn meer dan een SEO-bureau. We bieden fullservice ondersteuning speciaal voor webshops. Onze SEO-specialisten weten daarom als geen ander hoe u goede posities claimt met relevante termen in Google en andere zoekmachines. Het begint bij gevonden worden op de relevante zoektermen. Daarom start het proces meestal met een zoekwoordonderzoek. 

Zoekwoord Onderzoek

Een SEO-bureau dat samenwerkt

Alle disciplines voor een webshop vindt u dus onder één dak. Dit levert een uniek voordeel op: synergie. We hebben meer dan 350 e-commercespecialisten in huis. Bij ons SEO-bureau werken de specialisten daarom nauw samen met webdevelopers en designers. Daarom begrijpen ze precies welke problemen u mogelijk tegenkomt en welke beslissingen u wellicht moet maken.

De synergie levert ook bepaalde producten op. Denk aan onze eigen SEO-extensies speciaal voor Magento webshops.

Hiernaast werken de specialisten bij ons SEO-bureau samen met bloggers en pr-bureaus. Dit helpt u bij linkbuilding, een essentieel onderdeel van zoekmachine-optimalisatie.

Geen onzekerheid te vinden

Zoekmachine-optimalisatie heeft vele aspecten. Daarom maken de experts van ons SEO-bureau een uitgebreide analyse. Vervolgens worden de mogelijkheden en een plan met u besproken. Hierdoor weet u precies wat er wanneer wordt gedaan en waarom. 

Resultaat

We hebben al meer dan twintig jaar ervaring met e-commerce. Daarbij hebben we ook een aantal cases die aantonen dat ons SEO-bureau goed in staat is om tal van bedrijven te helpen. Denk aan Lucardi, Fietsenwinkel, Fatboy. Wij nodigen u ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul hiervoor aan de zijkant van deze pagina het contactformulier in. 

  • Zoekmachine-optimalisatie gespecialiseerd voor e-commerce
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
  • Eigen ontwikkelde SEO-extensie voor maximale vindbaarheid in Google
  • Alles voor uw webshop onder één dak 
  • Duidelijke planning en roadmap 

 

 

Vergelijkbare cases

Omnichannel-strategie: integratie webshop en fysieke winkels
Meer rendement met SEO, Adwords en conversie-optimalisatie
Traffic en conversie-optimalisatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00