Merkbeleving en conversie versterken brand identiteit

Internationale omni-channel strategie

Over State of Art

State of Art is een Nederlands merk dat is opgericht in 1987. State of Art is een high value brand dat casual lifestyle collecties ontwerpt voor mannen. De doelgroep bestaat uit mannen met een actieve levensstijl. Dit wordt gesymboliseerd door het nauwe verband tussen het merk en de klassieke autosport. Kleding van State of Art zit comfortabel, heeft een authentieke en oprechte uitstraling en een eigen filosofie over genieten van het leven. Bekijk hier de nieuwe shop van State of Art.

Uitdaging

State of Art wilde graag zowel inspelen op de merkbeleving als op het online versterken van de merkidentiteit. Met als doel: het verhogen van de online verkopen via de webshop. Om dit te bereiken heeft State of Art besloten om samen met ISM eCompany de uitdaging aan te gaan om samen een sterke lange termijn online strategie vast te stellen. Speerpunten hierbij waren: branding, design, social, multi-channel, omzetgroei en internationalisatie.

Oplossing

In dit uitgebreide voortraject zijn deze speerpunten vertaald in praktische oplossingen. Hierbij hebben alle verschillende afdelingen binnen ISM eCompany (strategie, design, development, hosting en online marketing) meegewerkt om een sterk online platform te creëren op Magento Enterprise. Bovendien is de SEO (search engine optimization), Google AdWords en E-mailmarketing door de Online Marketing afdeling van ISM eCompany verzorgd.

Resultaat

Inmiddels heeft de State of Art een volledige transformatie doorlopen waarbij de nieuwe site met een responsive design veel ruimte heeft voor het unieke verhaal van State of Art, het Social Media aspect maar uiteraard ook het brede productenportfolio. Het nieuwe platform is bovendien volledig geïntegreerd met de State of Art brandstores, automatische verzendingen, ERP systemen en betalings-/kassa systemen. Door een gedegen voorbereidingstraject overstijgt de nieuwe site dan ook de initiële verwachtingen! Bekijk zelf ook de site en webshop van State of Art.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Magento webshop met balans tussen branding en conversie
Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise
Omnichannel webshop op basis van Magento

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00