Magento Enterpise B2B shop Scotch & Soda

Optimalisatie met focus op online beleving

Over Scotch & Soda

Scotch & Soda besteedt veel tijd aan details en fine-tuning van ieder kledingstuk.Zij vinden het belangrijk dat de kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Inspiratie voor kleding haalt Scotch en Soda uit de hele wereld. Scotch & Soda is een sinds de jaren '80 in Amsterdam gevestigd modemerk. In 2001 is met de nieuwe eigenaren het merk opnieuw gelanceerd. Na de start van een succesvolle mannenlijn werd ook een collectie voor vrouwen gelanceerd. Eind 2010 is het eerste Scotch & Soda parfum gelanceerd, waarmee een droom voor Scotch & Soda uitkwam. Scotch heeft momenteel meer dan 50 Scotch & Soda winkels wereldwijd, meer dan 7000 andere verkooppunten en een volledig online aanwezigheid met geïntegreerde webwinkel, blog en social media-date. Scotch & Soda heeft shops in meerdere landen. Eerder ontwikkelde ISM eCompany een mobiele shop. Tevens heeft ISM ook de B2B shop ontwikkeld welke u hier kunt bekijken.

Uitdaging

De huidige B2B omgeving van Scotch & Soda was niet in stijl met de B2C omgeving en de beleving die Scotch & Soda hun retailers wil laten ervaren tijdens het bestelproces. De ervaring die Scotch & Soda biedt moet ook online overeen komen met wat zij willen uitstralen.

Oplossing

ISM en Scotch & Soda zijn een samenwerking aangegaan om een nieuw B2B platform te bouwen met een compleet nieuw design. Gebruikers van het platform hebben met het nieuwe platform meer mogelijkheden. Onder andere is het nu mogelijk dat per klant meerdere gebruikers collecties kunnen aanschaffen. Ook de integratie met Concorde (product/ klant/ order systeem) is geoptimaliseerd en er zijn diverse gebruiksvriendelijke UX functionaliteit doorgevoerd die zorgen voor een optimale ervaring en beleving op het B2B platform. Door het responsive platform kunnen de Sotch & Soda ondernemers nu elk moment een order plaatsen voor het aan- of bijvullen van hun collectie.

Resultaten

In een korte periode is veel geoptimaliseerd waardoor Scotch & Soda nu over een responsive Magento Enterprise Platform. Voortdurend is ISM eCompany bezig met het optimaliseren op basis van een e-Commerce optimalisatie roadmap.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Omnichannel-strategie: integratie webshop en fysieke winkels
Internationale omni-channel strategie
Magento webshop met balans tussen branding en conversie

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00