Traffic generatie naar fysieke winkels

Omnichannel webshop op basis van Magento

Over Roobol Woonwinkels

Roobol is een familiebedrijf en al sinds 1946 de specialist in woontextiel. De winkelketen beschikt over tientallen winkels voor vloerbedekking en raambekleding. Roobol werkt met betrokken managers die hart voor de zaak hebben. Zij hebben aandacht voor de klant, verlenen goede service en geven uitgebreid advies. Bekijk de webshop van Roobol.

Uitdaging

Roobol schakelde ISM eCompany in voor het bouwen van een nieuwe website en webshop. Belangrijkste doel is om de online oriënterende consument te converteren naar een aankoop in een van de fysieke winkels van Roobol.

Oplossing

Roobol.com is ontwikkeld op de Magento Community Edition. Consumenten kunnen nu in de webshop online bestellingen plaatsen en voor de complexere producten (zoals gordijnen) een offerte of advies op maat aanvragen. Het design is ontworpen door GuiltyPeople, de designafdeling van ISM eCompany. Onze online marketeers verzorgen de online marketingactiviteiten voor Roobol.com. Denk aan SEO, AdWords-campagnes en conversie-optimalisatie.

Bij het realiseren van de website is veel aandacht besteed aan content in de vorm van artikelen en sfeerbeelden. Consumenten kunnen online producten bestellen of op basis van door hen ingevulde gegevens, zoals de oppervlakte en het aantal kamers, een advies op maat aanvragen. Bestaande klanten controleren op de website aan de hand van hun ordernummer wanneer hun bestelling bezorgd.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

e-Commerce strategie en implementatie
e-Commerce platform op Magento Enterprise
Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00