Webshop bouw, design en online marketing

Internationaal e-Commerce platform en online marketing

Over NOOSA-Amsterdam

NOOSA-Amsterdam is een uniek concept van twee zeer bevlogen reizigers, die werden geïnspireerd door de grote diversiteit aan culturen en symbolen die de wereld rijk is. Samen bedachten ze de bijzondere lijn zelf samen te stellen accessoires en chunks: NOOSA. De naam NOOSA komt van het gelijknamige plaatsje in Australië, waar de oprichtsters afzonderlijk van elkaar zijn geweest. Beiden zeer onder de indruk van de authentieke sfeer, bijzondere mensen en het prachtige national park, besloten zij dat NOOSA de perfecte naam is voor hun accessoire merk. Bekijk de website van NOOSA-Amsterdam.

Uitdaging

Om een website te ontwikkelen die bruikbaar is voor de PC, tablet en mobiel heeft het internationale mode- en accessoires merk NOOSA-Amsterdam de hulp van ISM eCompany ingeschakeld. Met de webshop wilde NOOSA de mogelijkheid hebben om zelf de gehele collectie direct aan klanten te tonen in plaats van via de resellers en bovendien NOOSA-fans te inspireren met de rijke content.

Oplossing

De nieuwe webshop is gebouwd op het Magento Enterprise platform. Het belangrijkste onderdeel op de website is de interactie door bezoekers de mogelijkheid te bieden om hun eigen NOOSA product te ontwerpen door de zogenoemde chunk drukknopjes naar het product te slepen en vanuit daar het complete product direct toevoegen aan het winkelmandje.

Resultaat

Het resultaat is een volledige responsive webshop met veel nadruk op de inspiratie en content met de interactieve videopagina. Met een gepersonaliseerd 'my noosa account' kunnen klanten ook hun eigen wish list samenstellen. In de nabije toekomst zal de NOOSA webshop uitbreiden naar andere Europese landen. Er wordt een B2B platform gelanceerd en er komen introducties van nieuwe collecties.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Online adverteren
Verhoging omnichannel omzet met online marketing
Traffic en conversie-optimalisatie

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00