Baker Bridge

Responsive Magento Enterprise platform

Over Baker Bridge

Baker Bridge is een trendy en klassiek kindermerk voor jongens en meisjes en onderdeel van Claudia Sträter. Kenmerkend aan de kleding van Baker Bridge is de sportieve en verzorgde uitstraling met een modieuze twist. Baker Bridge is een merk dat veel gebruik maakt van sterke kleuren en vooral de kleur donkerblauw voor een klassieke uitstraling. 

Uitdaging

ISM eCompany is benaderd om een nieuw e-Commerce platform te ontwikkelen voor Baker Bridge. Behalve een webshop die grafisch in lijn is met de huisstijl en fysieke winkels, moest de nieuwe site ook volledig responsive zijn om zowel op een desktop als op mobiele devices een optimale winkelervaring te bieden.

 

Oplossing

De e-Commerce designers van ISM eCompany hebben de merkbeleving vertaald, waarbij conversie niet uit het oog is verloren. Naast de technische realisatie en het design, heeft het online marketing team van ISM ook de Adwords en SEO strategie voor Baker Bridge ontwikkeld. 

Resultaat

Het nieuwe platform is grafisch volledig in lijn met de huisstijl en look and feel van de fysieke winkels. Persoonlijke service en deskundig advies staan hoog in het vaandel. Samen met ISM eCompany als strategisch e-Commerce partner wordt het online platform geoptimaliseerd. Bekijk de webshop van Baker Bridge hier.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise
Magento webshop met balans tussen branding en conversie

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00