Wij zijn trots te werken voor:

Altijd Magento ondersteuning

Wat gebeurt er als mijn webshop plots traag is? Waar kan ik met vragen terecht zodat ik verder kan? Hoe zorg ik dat mijn webshop voorzien is van de nieuwste updates van Magento? Regelmatig krijgen we dit soort vragen van klanten. Wij hebben verschillende werkzaamheden en diensten die de kwaliteit van de e-commerceplatforms van onze klanten waarborgt en zelfs verhoogt:

 • 24 / 7 monitoring
 • 24 / 7 Support
 • Consultancy & optimalisatie
 • Hosting

De servicedesk staat 24/7 voor u klaar

Dankzij onze servicedesk kunnen wij u direct helpen bij e-commercevraagstukken of -oplossingen doorvoeren. Als onze servicedesk u niet verder kan helpen, dan doen ze een beroep op onze technische consultants. Ze zorgen dus altijd voor een duidelijk antwoord. En heeft u een vraag buiten kantooruren? Dan hebben we een noodnummer. Zo zijn wij altijd voor u bereikbaar.

 

Continu prestaties van uw webshop monitoren

Een webshop moet altijd goed presteren. Daarom monitoren we automatisch continu de prestaties en stabiliteit van alle applicaties. Zo kunnen we direct in actie komen bij problemen.   

 

Support om snel incidenten te verhelpen

Support is een collectief van de diensten service requests, incident management en Magento security patches.

 • Service requests: we helpen u met uw gebruikersvragen. Denk aan contentondersteuning, of ondersteuning bij configuratiewijzigingen
 • Incident management: helaas kunnen incidenten voorkomen. Maar we zorgen binnen afgesproken responsetijden pro- en reactief voor oplossingen van die incidenten. Zo beperken de gevolgen zich tot het minimum.
 • Security patches: security patches zijn updates die worden gepubliceerd door Magento Commerce om nieuw geconstateerde beveiligingslekken in Magento te dichten. Om een betrouwbare beveiliging van persoons- en bedrijfsgegevens te garanderen installeren we security patches altijd zo spoedig mogelijk.

 

Een webshop kan altijd beter

Een webshop is nooit af, want consumenten veranderen continu van gedrag. Daarom is het essentieel om na de implementatie van uw nieuwe webshop meer te leren over het gedrag van uw bezoekers. Op basis van de deze data optimaliseren we uw webshop.

Tevens zoeken wij monitoren we altijd trends en ontwikkelingen om de bestaande oplossing te verbeteren of te verrijken. Onze specialisten zijn wekelijks beschikbaar voor advies en techische wijzigingen door te voeren. Denk aan adviezen die voortkomen uit input van online marketing. Vanuit van te voren vastgestelde uren kunnen wij dan ook proactief meedenken om (online) doelstellingen te behalen.

 

ISM eCompany als Magento Enterprise Partner

Hosting

Via hosting stellen wij de technische infrastructuur ter beschikking om programmatuur en gegevens op te slaan en ter beschikking te stellen aan derden via het internet. Wij onderscheiden de volgende diensten op dit gebied:

 • Systeemmanagement: we voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan de server om de kans op beveiligingsincidenten te verkleinen en een goede werking van het systeem te kunnen garanderen.
 • Infrastructuurmanagement: Dit is hoe we onze hostinginfrastructuur hebben ingericht om de kans op beveiligingsincidenten te minimaliseren en een goede werking van de infrastructuur te garanderen.
 • Back-upmanagement: we maken en bewaren dagelijks back-ups van de code/content en de databases van de webshop. Deze back-ups stelt u in staat om de applicatie eventueel te herstellen of gegevens zo veel als mogelijk terug te halen. Hierdoor bent u beschermd tegen eventueel verlies van data of datacorruptie.
 • Magento Enterprise Partner
 • Meer dan 25 jaar e-commerce ervaring
 • 400 specialisten die het maximale uit uw e-commercestrategie willen halen
 • Bewezen succesverhalen. Bekijk ons portfolio
 • 24/7 ondersteuning

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Internationaal e-Commerce platform en online marketing
Online adverteren
Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00