Wij zijn trots te werken voor:

Magento Enterprise Partner

Na lang onderzoek weet u zeker dat u een nieuwe webshop wilt gebouwd op Magento, of uw huidige Magento webshop wilt migreren naar de nieuwste versie. Het enige wat u nog nodig heeft is een betrouwbare partner. Een lastige keuze, want er is een groot aanbod van partners maar welk bureau kan u het beste helpen?

 

Specialiseren in Magento Commerce

Voor 2009 ontwikkelden we allerlei webshops en websites, maar we merkten dat we niet konden voldoen aan de vraag van onze klanten. Daarom kozen we ervoor om alleen één volwaardig e-commerceplatform te ondersteunen en te implementeren. Alleen Magento Commerce voldeed hieraan.

Door onze investering in Magento Commerce zijn we in staat om ons te specialiseren en op die manier aan de hoge kwaliteitsverwachtingen van onze klanten en Magento te voldoen. We zijn zelfs de eerste Nederlandse Enterprise Solution Partner geworden.

 

Magento expertise van ISM eCompany 

 

Het voordeel van een Magento Enterprise Solution Partner

Het certificaat is voor ons een belangrijke erkenning, want Magento certificeert alleen bureaus als Enterprise Solution Partner als ze voldoende gecertificeerde ontwikkelaars in dienst te hebben, trainingen volgen en een minimum aan jaarlijkse implementaties doen om het kennisniveau te verhogen.

Door onze certificering kunnen we direct rekenen op persoonlijke ondersteuning van Magento bij problemen of complexe vraagstukken. Tevens worden we altijd als eerste op hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke informatie met betrekking tot Magento-oplossingen. Daardoor kunnen we snel reageren op nieuwe marktontwikkelingen die voor u mogelijk belangrijk zijn. Denk aan security patches of nieuwe technologie zoals Bluefoot.

 

Uw uitdaging in e-commerce uitbesteden 

Voorheen heette de certificering Gold Partner. Maar Magento koos voor een naamswijziging naar Enterprise partner, omdat het eenvoudiger maakt om de juiste e-commercepartner te selecteren.  Enterprise zegt namelijk iets over het soort bedrijf die deze partners het best kunnen bedienen. En aangezien retail in ons DNA zit presteren wij het beste als we voor middelgrote en grote merken merken en retailers werken. Behoort u tot deze doelgroep? Dan willen we graag uw e-commerce-uitdaging bespreken!

  • Magento Enterprise Partner
  • Meer dan 25 jaar e-commerce ervaring
  • 400 specialisten die het maximale uit uw e-commercestrategie willen halen
  • Bewezen succesverhalen. Bekijk ons portfolio
  • 24/7 ondersteuning

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise
Omnichannel-strategie: integratie webshop en fysieke winkels
Magento webshop met balans tussen branding en conversie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00