Wij zijn trots te werken voor:

Magento migratie

Magento Commerce is een open source e-commerce platform. Dit betekent dat vrijwel elke developer de code van Magento kent en kan bewerken. Door dit principe is er een wereldwijd netwerk van Magento-partners.

Maar een samenwerking met een Magento-partner kan natuurlijk niet naar wens verlopen. Of er ontstaan problemen met de bestaande geïmplementeerde oplossing. Doordat Magento open source is kunt u uw webshop overdragen naar een andere partner. Wat komt er bij een dergelijke migratie kijken?

Code review

Voor een optimale migratie van een bestaande installatie van Magento is het noodzakelijk om een code review uit te voeren. Zo moeten wij analyseren hoe de oplossing werkt en wat de kwaliteit is van het huidige platform. Belangrijke onderdelen die we onderzoeken:

 • Magento basis: we onderzoeken welke functionele aanpassingen er zijn gedaan aan de standaard (core) code. Hierdoor krijgen we inzicht in de impact van deze aanpassingen op andere applicaties binnen het platform. Dit kan namelijk de stabiliteit van uw Magento-webshop aantasten

 

 • Templating: de ontwikkeling van webpagina’s. Tijdens dit onderzoek bekijken we of templating is uitgevoerd op basis van de ontwikkelstandaarden van Magento. Zaken die hierin aan bod komen zijn de kwaliteit van de code en of de template volledig buiten de Magento core-bestanden staat (zogenaamde template overrides)

 

 • Extensies: Magento-extensies worden ingezet om bepaalde functionaliteitsbehoeften in te vullen. Tijdens de code review analyseren we welke extensies er worden ingezet, wat de kwaliteit is van deze oplossingen en of ze niet conflicteren met elkaar of met de Magento core. Daarnaast bekijken we of er bepaald encrypties bestaan

 

 • Integratie: hierbij bekijken we hoe de Magento-webshop integreert met andere omgevingen zoals een ERP-, PSP- of mailingpakketten. Voor alle import- en exportprocessen brengen we in kaart hoe ze werken. Tevens bespreken we hoe de systemen worden gebruikt voor fulfilment, financiële afwikkeling en catalogus- en klantbeheer. Op die manier brengen we de gehele architectuur in kaart gebracht en komen mogelijke problemen aan het licht

 

 • Hosting: het is van belang dat we de serveromgevingen analyseren. Denk aan de hardware, gebruikte software en de configuratie van de hostingoplossing. Op basis van zogenaamde stresstesten kan de maximale capaciteit van uw Magento-webshop en de bijbehorende serveromgeving worden bepaald.

 

Migratie

Nadat de code review is uitgevoerd stellen we een adviesrapport op. Dit rapport bevat een omschrijving van de oplossing, aanbevelingen om Magento verder te optimaliseren en een plan van aanpak om de gehele installatie te migreren. Wanneer deze migratie succesvol is uitgevoerd is het volledige platform in ons beheer en kunnen we samen met u beginnen aan nieuwe projecten en aan optimalisatie.

 • We zijn al jaren Magento Enterprise Partner
 • Veel succesvolle migraties reeds volbracht
 • 25 jaar e-commerce ervaring
 • 400 specialisten die voor u klaar staan
 • Eigen ontwikkelde modules om nog meer uit Magento te halen
 • Oplossingen op basis van Magento Community en Magento Enterprise
 • Ervaring bij kleine en grote webshops. Bekijk ons portfolio

 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Magento Enterprise webshop en online marketing
E-commerce strategie en implementatie
Internationaal e-Commerce platform en online marketing

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00