Wij zijn trots te werken voor:

Magento webshop laten bouwen

Wilt u niet een standaard template voor uw webshop? Hebt u genoeg van koppelingen en integraties die lang duren? En wilt u betrouwbare updates op uw webwinkel? Laat dan een Magento webshop bouwen door ISM eCompany.

 

Een Magento webshop laten bouwen die werkt!

Klanten als Fietsenwinkel.nl, Buddha to Buddha en Klein Retail Group gingen u al voor. Zij zochten een partner die voor hen een Magento webshop kon bouwen die technisch klopt en een goed design heeft. En dat is gelukt!

Inmiddels hebben we ervaring opgedaan bij meer dan 750 webshops. Ook Magento ziet in ons een betrouwbare partner die hoogwaardige webshops bouwt. Daarom zijn wij Magento Enterprise Partner. Overigens waren we dit als eerste Nederlands bureau.

 

 Magento Enterprise Partner   Magento 2 solution partner

 

Partner in e-commerce

Een Magento webshop laten bouwen en gelijk verder denken? Wij hebben 350 e-commerceprofessionals in huis met elk hun eigen expertise. Denk aan designers, allerlei gespecialiseerde online marketingspecialisten en developers.

Als u door ons een Magento webshop laat bouwen kunt u dus een roadmap verwachten die verder gaat dan oplevering van de webshop. We denken met u mee over de toekomst. Tenslotte willen wij u graag helpen om het maximale uit uw e-commerceactiviteiten te halen.

 

Resultaten

Bewijs nodig? Bekijk wat onze specialisten bouwden voor onze klant Adam Brandstore: een Magento Enterprise webshop die de retailer 110 procent meer bezoekers en 150 procent meer omzet opleverde! Of bekijk ons portfolio voor meer resultaten.

Wilt u ook een Magento webshop laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

  • Wij zijn Magento Enterprise Partner 
  • Meer dan 10 jaar ervaring met Magento
  • Bekijk ons portfolio voor resultaten 
  • Oplossingen voor Magento Community en Enterprise
  • Veel ervaring in webshops voor retailers en brands

 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00