Wij zijn trots te werken voor:

Magento voor e-commerce

Geld verdienen met een webshop is niet meer zo gemakkelijk als in het begin. Online is er veel concurrentie. Daarom moet de eerste stap gelijk al goed zijn: het kiezen van e-commercesoftware. Er zijn veel mogelijkheden, maar waarschijnlijk overweegt u het zeer populaire Magento.

Magento is speciaal voor e-commerce ontwikkeld. En dat blijkt uit alles. Er zijn twee versies: de gratis Magento Community versie en de betaalde versie Magento Enterprise. De keuze tussen deze twee is afhankelijk van uw e-commercedoelen. Feit is wel dat u met Magento een webshop volledig naar eigen wens kunt ontwikkelen. Wie dit goed doet maakt tegenwoordig het verschil in e-commerce.

 

Magento Enterprise Partner   5419_Magento 2_Trained _Badge _56x 118 (2) 

 

Een webshop voor maximaal e-commercesucces

Online moet de gehele buying decision journey kloppen. Door struikelblokken, zoals pagina’s die langzaam laden, haalt u niet het maximale uit e-commerce. Omdat Magento speciaal is ontwikkeld voor e-commerce, heeft de software ook unieke voordelen die zorgen voor een optimale shopbeleving.

Magento houdt er rekening mee dat e-commerce continu verandert. Daarom is de software gemakkelijk schaalbaar, is een responsive design mogelijk en zijn koppelingen met andere software vrijwel altijd mogelijk.

Verder zijn er allerlei marketingmogelijkheden. Denk aan klantsegmentatie, nieuwsbriefmanagement en is het zoekmachinevriendelijk. Kortom: Magento is gewoon perfect voor e-commerce. Ontbreekt er toch iets, dan zijn er extensies die uw wens realiteit maken.

 

De Magentospecialist voor e-commerce

Het unieke voordeel van Magento voor e-commerce zorgt ook voor een keerzijde. Omdat de code van de Magento Community openbaar is, zijn er veel Magento-specialisten. Niet elke expert is even ervaren. Uiteraard wilt u zeker zijn van een stabiel werkende webshop. Zeker wanneer e-commerce een groot deel is van de totale omzet.

ISM eCompany is het eerste Nederlandse bureau dat Magento Enterprise Partner werd. Inmiddels hebben we tien jaar ervaring met Magento. Bovendien zijn wij een fullservice bureau voor e-commerce. Zo hebben wij ook ons eigen designbureau GuiltyPeople en zijn online marketingspecialisten bij het gehele proces betrokken. Daarnaast hebben we een aantal modules ontwikkeld die u zorgen voor verdere optimalisatie van uw webshop. 

ISM-What -we -do (3)

Doordat van strategie tot online marketing is gehuisvest in één bureau ontstaat er een bepaalde synergie die zorgt dat u het maximale haalt uit e-commerce. 

Bekijk maar eens ons portfolio. Dan ziet u waarom retailers als Fietsenwinkel.nl, Klein Retail Group en Claudia Sträter bij ons klant zijn. Vul het contactformulier aan de zijkant van deze pagina in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

  • Meer dan 24 jaar ervaring in e-commerce
  • Magento Enterprise Partner
  • 350 e-commercespecialisten die u fullservice ondersteuning bieden
  • Strategie, design, bouw en online marketing bij één bureau
  • Bekijk ons portfolio voor behaalde resultaten  
  • Oplossingen op basis van Magento Community en Magento Enterprise
  • Eigen ontwikkelde modules voor maximaal e-commercesucces
  • Meer dan tien jaar ervaring met Magento 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00