Wij zijn trots te werken voor:

Magento Community migreren naar Enterprise

Magento is zonder twijfel de meest populaire e-commercesoftware ter wereld. Er zijn twee versies: Magento Community en Enterprise. De laatst genoemde is de betaalde versie van de populaire e-commercesoftware. Wanneer is het verstandig om van Magento Community te migreren naar Enterprise?

 

Magento Enterprise Partner    Magento 2_Trained _Badge

 

Wat hebben beide versies gemeen?

Beide zijn speciaal ontworpen voor e-commerce. Dat ziet u ook terug in de functionaliteiten. Zo kunt u met beide pakketten onder andere:

 • Gerelateerde producten tonen
 • Klanten producten laten vergelijken
 • Nieuwsbrieven managen
 • Klanten groeperen voor gerichte campagnes
 • Laatst bekeken producten tonen
 • Beschikbare voorraad laten zien
 • Ervoor zorgen dat uw webshop responsive is
 • Support verwachten voor verschillende talen en valuta’s

Er zijn meer overeenkomsten. Maar op een gegeven moment heeft u een dusdanig groot bezoekersaantal, hoog conversiepercentage en niveau van omzet dat van Magento Community migreren naar Enterprise verstandiger is vanwege de extra mogelijkheden. Het is een investering die zichzelf wel moet terugverdienen.

 

Waarom van Magento Community migreren naar Enterprise?

Magento Community is de gratis versie van het populaire e-commerceplatform. Het is open source software, dus u kunt uw webshop volledig naar eigen wens invullen. Zoekt u een functie die niet standaard in Magento Community zit, dan zijn er duizenden betaalde en gratis extensies. Daarnaast kunt u van de Community ondersteuning verwachten.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor deze versie. Is uw e-commerceafdeling bijvoorbeeld heel klein en is uw budget niet groot? Dan is het waarschijnlijk niet waard om de licentiekosten van Magento Enterprise te betalen. U maakt dan waarschijnlijk geen gebruik van het gehele pakket. 

Maar verwacht u flinke groei, heeft u veel bezoekers en verkoopt u bijvoorbeeld meer dan 50.000 producten per jaar? Dan is het zeker de moeite waard om van Magento Community te migreren naar Enterprise. U heeft dan veel meer mogelijkheden om beter in te springen op de shopping decision journey.

 

De voordelen van Magento Enterprise

Magento Enterprise is veel krachtiger en heeft veel meer mogelijkheden. Denk aan uw marketeers die dankzij klantsegmentatie gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen. Tevens kunnen ze geautomatiseerde e-mailherinneringen opstellen, of privé salesevenementen organiseren.

Bovendien is uw webshop veel sneller en stabieler. Snelheid is een belangrijk onderdeel van de conversie. Consumenten haken immers af bij webpagina’s die traag laden. Daarnaast is de stabiliteit een fijne zekerheid als de omzet van de webshop belangrijk is voor de totaalomzet van de organisatie.

Dus als de licentiekosten geen probleem vormen, dan is van Magento Community migreren naar Enterprise zeker de investering waard.

 

Waarom de Magento Community migratie naar Enterprise laten realiseren door ISM eCompany?

ISM eCompany is Magento Enterprise Partner. Dit betekent dat Magento maximaal vertrouwen in ons heeft om een migratie naar Enterprise te realiseren. Het garandeert u van een snel en probleemloos proces.

Dat blijkt ook uit ons portfolio. U vindt er veel verschillende soorten klanten waarvoor we migraties naar de betaalde versie van Magento hebben uitgevoerd. Zo ook voor Fietsenwinkel.nl, waarbij we succesvol op korte termijn de webshop van Magento Community naar Enterprise migreerden.

Wilt u vrijblijvend bespreken of het voor u verstandig is om van Magento Community te migreren naar Enterprise? Of hebt u de beslissing al gemaakt en zoekt een partner die het voor kan realiseren? Neem dan contact op. Dat kan met het contactformulier op deze pagina.

 • We zijn al jaren Magento Enterprise Partner
 • Veel succesvolle migraties reeds volbracht
 • 20 jaar e-commerce ervaring
 • 350 specialisten die voor u klaar staan
 • Eigen ontwikkelde modules om nog meer uit Magento te halen
 • Oplossingen op basis van Magento Community en Magento Enterprise
 • Ervaring bij kleine en grote webshops. Bekijk ons portfolio

 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Magento Enterprise webshop en online marketing
e-Commerce strategie en implementatie
Internationaal e-Commerce platform en online marketing

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00