e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

18 april 2017

ISM' er Collin de Boer bezocht Magento Imagine in Las Vegas, het grootste evenement van Magento in de wereld. Hij blogt over de key take aways van dit event.


10 april 2017

Onlangs testte ik een nieuwe onderwerpregel voor een campagne van Zinzi. Een slimme zet, want hierdoor verhoogde ik het klikratio van 4% naar 13%, en openingspercentage van 34 % naar 40%. en daarmee ook de omzet! Met deze 8 tips verhoog jij ook de openingsratio’s van je e-mailcampagnes.

Lees meer blogs

Whitepapers

Hoe goed presteert uw webshop? Elk kwartaal publiceren we een benchmark voor modewebwinkels die antwoord geeft op deze vraag. In deze benchmark wordt het jaar 2015 vergeleken met 2016.


Hoe realiseert u meer digitale omzet met een gelijkblijvend aantal bezoekers? De expertgroep Revenue Optimization van onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow tekende het conversie-optimalisatieproces uit om deze vraag te beantwoorden.

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00