Wij zijn trots te werken voor:

ISM eCompany: uw Magento specialist Rotterdam

U wilt een Magento-webwinkel die technisch klopt en een aansprekend design heeft. Daarnaast moet uw webshop goed vindbaar zijn. Zelf heeft u intern niet voldoende expertise, waardoor u zoekt naar een Magento-specialist die u helpt al uw e-commercedoelstellingen te realiseren.

ISM eCompany is een Magento-specialist gevestigd in Rotterdam. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met vrijwel elke Magento-koppeling, marketingdienst of designuitdaging. Dat doen voor webshops draaiend op Magento Community en op Magento Enterprise. 

 

 Magento Enterprise Partner  Magento 2 solution partner

 

Magento-specialist in Rotterdam

ISM eCompany is de eerste Nederlandse Magento-specialist die zichzelf Magento Enterprise Partner mag noemen. Hiermee toont de populaire e-commerce softwareproducent aan maximaal vertrouwen in ons te hebben voor het ontwikkelen en onderhouden van webwinkels.

 

Synergie en recht door zee

Een no-nonse-houding. Het typeert Rotterdam en ons als Magento-specialist. Wij streven ernaar het maximale te halen uit uw e-commerceactiviteiten. Zowel als strateeg of als uitvoerder.

Daarom zijn wij niet alleen Magento-specialist, maar een fullservice e-commercebureau die u een compleet pakket van diensten kan aanbieden. Van hosting tot design en van bouw tot online marketing. Onze experts werken met elk proces nauw met elkaar samen. Daardoor ontstaat er een unieke synergie die zorgt voor maximaal e-commercesucces. 

ISM-What -we -do (2)

Bekijk onze portfoliocases. Dan ziet u wat wij als Magento-specialist voor u kunnen betekenen. Of neem vrijblijvend contact met ons op. 

  

  • Ruim tien jaar ervaring met Magento
  • Magento Enterprise Partner
  • Fullservice e-commercebureau
  • Ervaring met webshops in allerlei branches 
  • Veel ervaring in e-commerce voor retailers en brands 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00