Evenementen

09 maart 2017 | Van Nelle Fabriek te Rotterdam

Conversie is één van de belangrijkste succesfactoren van een webshop. Waarom heeft de ene webshop een conversie van 4 procent en de andere webshop slechts een conversie van 1 procent? Dat verschil leer je tijdens deze masterclass aan de hand van diverse theorieën, methodieken en conversietools. De nadruk ligt op de praktische toepassing.

16 maart 2017 |

Door omnichannel-winkelgedrag van consumenten wordt het steeds lastiger om de daadwerkelijke ROI van Google AdWords-campagnes te bepalen. Tijdens deze webinar gaat Rob, Team Lead Online Advertising, in op de ontwikkelingen en uitdagingen van omnichannel-winkelgedrag en geeft concrete aanbevelingen om het effect van Google AdWords op offline winkelbezoek door te meten.

06 april 2017 | inMedia Plaza, te Utrecht

ISM eCompany is donderdag 6 april 2016 aanwezig op What's Going on in Retailing?! in Media Plaza te Utrecht. Tijdens dit event is ISM eCompany vertegenwoordigd met een sprekerssessie.

13 april 2017 | Van Nellefabriek, te Rotterdam

Hoe verhoogt u de conversie met e-mailmarketing? Wat is uw volgende stap om nog beter te presteren met uw nieuwsbrief? Wat zijn de trends op dit gebied en wat is uw visie hierop? Als deze vragen u dagelijks bezighouden dan bent u van harte uitgenodigd op het gratis e-mailmarketingevent op donderdag 13 april in Rotterdam.

14 november 2017 | Van Nelle Fabriek, te Rotterdam

Omnichannel: er zijn zoveel mogelijkheden, maar wat is een goede strategie voor u? Hoe zet u de klant echt centraal zodat uw klanten dezelfde beleving op elk kanaal ervaren? En hoe krijgt u de organisatie mee in de ontwikkelingen? Op dit soort vragen krijgt u tijdens het gratis Omnichannel Event op dinsdag 14 november antwoord.

X
Contact
Direct carrière advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct carrière advies?
+31 (0)10 243 60 00