Evenementen

06 april 2017 | inMedia Plaza, te Utrecht

ISM eCompany is donderdag 6 april 2016 aanwezig op What's Going on in Retailing?! in Media Plaza te Utrecht. Tijdens dit event is ISM eCompany vertegenwoordigd met een sprekerssessie.

13 april 2017 | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Hoe verhoogt u de conversie met e-mailmarketing? Wat is uw volgende stap om nog beter te presteren met uw nieuwsbrief? Wat zijn de trends op dit gebied en wat is uw visie hierop? Als deze vragen u dagelijks bezighouden dan bent u van harte uitgenodigd op het gratis e-mailmarketingevent op donderdag 13 april in Rotterdam.

20 april 2017 |

Op 20 april, om 14.30 uur organiseren we een webinar over onmisbare Google Analytics-analyses. Google Analytics is dé online tool om de statistieken van uw webwinkel te meten. Deze statistieken zijn goud waard, mits u weet hoe u deze moet analyseren.

03 mei 2017 | Nekkerhal, Mechelen - België

ISM eCompany is met spreker Jurjen Jongejan, onze Online Marketing Director, op woensdag 3 mei aanwezig bij De Webshop Vakdagen in de Nekkerhal, te Mechelen (België). De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2017 - komt voor de allereerste keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken.

11 mei 2017 | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

SEO voor webshops is net iets anders dan voor websites. Het proces, de techniek, de topnavigatie, on-page SEO, content, lokale zoekresultaten: al deze onderwerpen zijn van belang bij SEO voor webshops en wordt behandeld in deze masterclass. De masterclass zit vol praktische tips en voorbeelden.

14 november 2017 | Van Nelle Fabriek, te Rotterdam

Omnichannel: er zijn zoveel mogelijkheden, maar wat is een goede strategie voor u? Hoe zet u de klant echt centraal zodat uw klanten dezelfde beleving op elk kanaal ervaren? En hoe krijgt u de organisatie mee in de ontwikkelingen? Op dit soort vragen krijgt u tijdens het gratis Omnichannel Event op dinsdag 14 november antwoord.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00