Wij zijn trots te werken voor:

Meer dan een Google AdWords-bureau

De consumer journey is geen rechte lijn. Tegenwoordig hebben consumenten veel kleine contactmomenten voordat ze overgaan tot een aankoop. Een van die contactmomenten is via AdWords, de betaalde zoekresultaten van Google.  

Retailers die dankzij een goede AdWords-strategie bovenaan de zoekresultaten staan halen hier voordeel uit. Zo behaalde onze klant Condoom-Anoniem 123 procent meer brutowinst uit AdWords. Maar AdWords managen wordt steeds ingewikkelder doordat Google steeds meer mogelijkheden aanbiedt. Daarom zoekt u een Google AdWords-bureau waar u de werkzaamheden aan kan uitbesteden.

 

Een transparant Google AdWords-bureau

Elk Google AdWords-bureau heeft zijn eigen strategie. Wij willen het in ieder geval niet moeilijker maken dan het is. Ons doel is om voor u zoveel mogelijk e-commercesucces te behalen. Dit houdt in dat we zowel kunnen optreden als strategisch partner en als uitvoerder. Samen met u stellen we doelen op die u wilt behalen met AdWords.

Vervolgens richten wij de campagnes in. Uiteraard krijgt u volledig inzicht in uw eigen AdWords-account zodat u precies kunt zien welke werkzaamheden we voor verrichten. Bovendien rapporteren we maandelijks de resultaten. Dit doen we zoveel mogelijk visueel, zodat u in een oogopslag begrijpt hoe de campagnes verlopen.

 

Google Partner Logo - 118

 

AdWords-experts gespecialiseerd in e-commerce

De experts van ons Google AdWords-bureau zijn gespecialiseerd in e-commerce. Hierdoor begrijpen ze de uitdagingen die u als webshopeigenaar mogelijk tegenkomt en weten ze goed wat wel en niet werkt bij consumenten.

Daarnaast is ISM eCompany eigenlijk veel meer dan een Google AdWords-bureau. Wij zijn een fullservice e-commercebureau, wat betekent dat we strategie, design, webshop bouw en uiteraard online marketing aanbieden. Onze consultants werken nauw met elkaar en met u samen. Hierdoor ontstaat een synergie die het maximale uit uw e-commerceactiviteiten haalt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

  • Gecertificeerde AdWords-specialisten
  • Meer dan twintig jaar ervaring in e-commerce 
  • Duidelijke rapportages 
  • Voor kleine en grote webshops. Bekijk ons portfolio
  • 350 e-commerceprofessionals die voor u klaarstaan

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00